Katselukerrat viime viikolla

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Perjantai





Kuvat:
Ensimmäisessä ja toisessa kissi-kaverukset Nekku ja Olga ovat läytäneet yhteisen mukavan lintubongaus harrastuksen :) Nekku joka on kaupungista tullu kä-kä-kättelee (Kissa kuvittelee että sillä on jo katsomansa lintu leuoissa)
Kolmoskuvassa on pikkunen Oskari pässi :)
Neloskuvassa on Kullervo fasaani, höyhenpuvun teko on vaiheessa vielä.

Tänään oli toinen koulutuspäivä Meltosjärvellä, mukavia tällaiset tapaamiset kun saa uusia ajatuksia omaan tekemiseen ja kuulee toisia yrittäjiä mitä heille kuuluu. Virkistävää kaikinpuolin!

Samalla kävin Ylitornion kylällä ja Övertorneån puolellakin pällistelemässä, ihmisiä oli liikkeellä, tunnelma oli letkeä rajan molemmin puolin 8)

Nyt kohta on iltanavettaan meno! Ruokkia kaikki eläimet ja lypsää lapinlehmä Ylläs, käsin meillä mummolassa lehmät lypsetään, niin kuin ennen :) maitoa tulee reilut 5 litraa aamulla ja illalla, mikä on ihan hyvä määrä alkuperäisrodun edustajalta. Maitoa saa täältä käydä ostamassa 3€/litra. Tämä maito on erityisen maukasta, siitä tulee aivan ihanat viilit, jugurtit, pannukakut, lätyt, kaakaot, voit ym.

Nyt on jo mentävä!
Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Hasshuja kisshoja! Ja kyllä on komia Kultsu. Mitä kaikkea siellä koulutuspäivillä tapahtuu? Meinaatko jotain uutta alkaa puuhailemaan vielä lisäksi? Laita vaikka oma postaus niistä =D

    VastaaPoista
  2. Löysimpäs heti tännekin tuolta fb:n kautta. Mielenkiinnolla öiityn lukijaksi. Ihanaa seurata mummolan touhuja täältä kauempaakin lasten kanssa =)

    VastaaPoista
  3. Meillä kans Kasperi harrastaa tuota lintujen bongaamista ikkunalta ja toisinaan leuat väpäjää ja tärisee kun oikein keskittyy..

    VastaaPoista
  4. Piitzi voin laittaa ihan oman jutun niistä koulutuspäivistä :)
    Kiitos Meeri ja kerro paljon terveisiä kaikille sinne :) Hassu Kasperi teillä :) siitähän saattaa kehittyä elämän pituinen harrastus!

    VastaaPoista