Katselukerrat viime viikolla

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kummallinen päivä :)

Nimittäin siksi että koko päivä oli aurinkoa ja sadetta vuorotellen, 5min toista ja 5min toista! Kuulemma se on kesää :D ja pääskyset lentää hulluna! On se kovaa hommaa tuo pesänhommaaminen :)

Eilen toteutettiin kaimani Heidi Rannisto-Jolman ja minun tuotetestaus opastetulle retkelle: Turtola ja Heidin Mummola. Ihmiset antoivat erittäin hyvää palautetta monelta kantilta katsottuna :) Tässä muutama kuva eiliseltä.

 Turtolan vanhalta hautausmaalta
 Portissa oli hieno muotoilu
 Turtolan vanha hautausmaa on mukava paikka vierailla ja kuulla sen historiasta
 Turtolan kaunis kirkko
 Tornionjoen toisella puolella näkyy Svanstenin kylä
Nahkurin puiston ikivanha petäjä

Retki alkaa Pellon kylältä, ajellaan Turtolaan ja kuullaan pitäjän mielenkiintoista historiaa ja tarinoita. Jatketaan Mummolaan missä on tutustuminen maatilaan ja eläimiin sekä ruokailu/kahvittelu ryhmän toiveitten mukaan.
Tästä laitan lisää tietoa myöhemmin!
 BÄÄ!
Kalle-Pienenä viimekesänä! Kuvaajana Tarja :)

Tänään on oltu reippaita! Aamupäivällä kävi ihania vieraita piipahtamassa :) kiitos käynnistä! Oli mukava nähdä! Ja pian nähdään uuestaan!

Sitten on laitettu muutama kymmen aitatolppaa maahan! Huomenna on sitten tolppien-välien-täyttö. Kun aita on valmis niin päästetään lehmät ulos hyppimään, siitä tulee mielenkiintoista, uskokaa pois :D 

Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Joko pikkulambit on saaneet nimet? Täällä on kans ollut aika vaihtelevaa säätä. Tänään saatiin kasvimaalle vähän jotain namia kasvamaan ja muutenkin on tullut tongittua tuolla mullassa kaikki (vähäinen) vapaa-aika ;) Terveisiä meiltä kaikilta!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Heidi!!Hommat luistaa ja uutta ideaa pukkaa!!

    VastaaPoista
  3. Onkohan tuo se hautausmaa josta mieheni on kertonut tarinoita, jostain ennemuinoin haudatusta noidasta :)Saattaapi olla...

    VastaaPoista
  4. Meerille kiitos :) Niin joo valkoinen pikkunen on Lumi ja ruskea sitten Kähö :) oi kuulostaa hyvältä oman maan namit! Mullaki on tarkotus laittaa mutta ei vielä :) Kiitos terveisistä! Ja oikein paljon terveisiä sinne etelään Teille kaikille!

    Paljon on suunnitelmia! Anonyymille myös terveisiä :)

    Katjusha joo en ole kuullu niitä tarinoita mutta voi hyvinki olla! Pitääpä kysellä kylillä ko käy :)

    VastaaPoista