Katselukerrat viime viikolla

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Voihan rapa! Koirat kantaa kaikki hiekat ulkoa sisälle!

 Täälä on meän nuoripari :) Siiri ja Miska.
Miskan piti eilen lähteä arkipäiviksi Pellon kotia, mutta nepä Siirin kans karkasi jonnekki ja kotiväen piti jo lähteä Pelloa päin. Nyt se on ollu Mummolassa hoidossa ja Siiri tykkää niin kovasti :)
 Perhojen tekijät ottakaa yhteyttä! Täältä saa ostaa kanan-kukon-fasaanin-ankan ja kalkkunan höyheniä! Saa niitä ostaa johonki muuhunki tarkotukseen :)
 Nekku tarkkaili Siiriä kasvihuoneesta ikkunan läpi :D
 Ilona on kasvanu!
 Himpula ja Herkko nautiskeli aamuheinistä :)

Ihan tarpeeksi on siivottavaa nuissa karvoissa niin nyt ko hiekkainen maa näkyy niin sitäki on kilokaupalla täälä sisällä!

Tietäiskö kukaan hyvää ohjetta miten narusta saa tehtyä maskotin? Meillä tuota paalinarua tulee metreittäin päivässä niin niistä voisi tehdä Heidin Mummolan maskotteja! Väri vain on oranssi, mutta ei kai se haittaa :)
Tänään on ollut erittäin hyvä ilma, tosi lämmin ja aurinko paistaa porottanu kunnolla!

 Laitoin ET-lammas uuhen omaan karsinaan ko se näytti siltä että ehkä se kohta kartisoi! Huiii! Jännää! Toivottavasti sieltä tulee semmonen ihana Lambi-karitsa tai useampi :)

Huomiseen!

8 kommenttia:

  1. mitä tarkottaa kartisoi? :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä Miska näyttää tyydyväiseltä ja sama Siiristä! Oikea hellupari!!

    VastaaPoista
  3. Ohhoh Anonyymi oli tarkka ko porkkana :) kirjoitus virhe pääsi sinne lipsahtamaan!

    Koirat on niin tyytyväisiä :)

    VastaaPoista
  4. Täälä on onneksi jo pahimmat rapakelit ohi (ainakin tältä erää)! Iinu ei oikeen tykänny ku joutu joka lenkin jälkeen tassupesulle. :P Onneksi se on vaan ohikiitävä hetki kun sitä rapastelua kestää.
    Toivottavasti tulee ihania pikku karitsoja! Kuinka kauan lammas kantaa?

    VastaaPoista
  5. mie olen paras anonyymi ikinä tv.alpo

    VastaaPoista
  6. Joo uskon että tassujen pesu ei ole sitä hauskinta hommaa :) täälä koirat saa olla ulkoa tultuaan suihkuhuoneessa ennen ko päästetään sisälle, mutta siltikkään ei sisällä ole hiekkavapaata.. Toivottavasti tämä aika menee äkkiä ohi!
    Lammas kantaa noin 145 vuorokautta, muttA astumis ajankohtaa en tiedä ko ne oli samassa karsinassa vielä kuukausi sitten... Noo katomma josko sieltä tulis vauvvoja!

    Jahas! Porkkana olikin Anonyymi-Alpo :) hyvä hyvä! Terveisiä sinne kaupunkiin!

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Samoin sinne maalle!

    VastaaPoista
  8. Rapaa tulee lastenkin tassuissa ihan kiitettävästi sisälle asti ;) En malta oottaa, että pikkulambi(t) syntyy ja laitat kuvia tänne. Montako niitä ruukkaa tulla muuten kerralla?

    VastaaPoista